Monday 15th of October 2018

keep it fresh logo
fresh menu leftfresh menu right

Vandaag (18 december) stond het 2de deel van het Driehoekstoernooi op het programma. Duncan Droppers en Leroy Spijkerman mochten de spits afbijten in het eerste blok. 

Duncan wist zijn eerste wedstrijden goed te winnen maar kreeg het in de laatste wedstrijd erg lastig tegen de nummer 2 van de vorige keer. Uiteindelijk was zijn tegenstander hem na een goede wedstrijd en een verlenging net te sterk. Hierdoor mocht Duncan de 2de plek in ontvangst nemen.

Ook Leroy Spijkerman had het erg zwaar vandaag. Toch mocht hij naar een paar zware wedstrijden het brons in ontvangst nemen.

In het blok 3 was het de beurt aan Ron Metternich. Hij mocht na 5 gewonnen wedstrijden het goud ophalen.

Al met al weer een geslaagde dag voor Chikara. Er zijn weer mooie wedstrijden gedraaid en we kijken uit naar het 3de deel en tevens de finale van het Driehoekstoernooi!!!

 

Afgelopen zaterdag zijn onze sensei Henk en steun en toeverlaat Hennie beiden gepromoveerd in dan-graad. Henk heeft zijn 8e dan in ontvangst mogen nemen, Hennie zijn 7e. 

 

Zondag 27 november is de eerste ronde van het Driehoeks toernooi gehouden in Diepenheim. In drie ronden strijden de judoka’s om het ere metaal. Duncan Droppers behaalde de 1e plek, Leroy Spijkerman en Ron Metternich behaalden beide de 2e plaats.

 

 

Afgelopen zaterdag werden bij Judoclub Stadsveld de clubkampioenschappen gehouden.
Hieraan deden ook een aantal judoka’s van Chikara mee. De volgende resultaten zijn behaald:
Duncan Droppers, Leroy Spijkerman en Ron Metternich werden 1e, Matthijs den Haan en Rens Tanke werden 3e en Mike Ensing heeft de 5e plek behaald.

 

Marc en Ron Metternich zijn beiden geslaagd voor de C-licentie voor scheidsrechter:

Namens het bestuur van Chikara van harte gefeliciteerd voor beiden!   

Sponsors

UwAdvertentie2

 

Powered by Joomla - RJF-Design - .