Tuesday 25th of February 2020

keep it fresh logo
fresh menu leftfresh menu right

Op de judo applicatie, 16 september 2017 te Zandpol, is Dennis Welman gepromoveerd voor zijn A-licentie scheidsrechter

 

Op zaterdag 10-6-2017 hebben Wouter den Haan en Marc Metternich examen afgelegd voor hun tweede dan. Beiden lieten een goed examen zien en hebben de dangraad mogen ontvangen.

 

Bij deze internationale wedstrijd hebben onze judoka’s goed gescoord.

Ondanks tropische temperaturen wisten ze toch mooie wedstrijden op de tatami te laten zien.

Leroy Spijkerman wist een 1e plaats te behalen.

Duncan Droppers behaalde een verdienstelijke 3e plaats.

 

 

 

Maandag 15 mei jl. werden bij Judoclub Chikara de bandexamens afgenomen. Sempei Dennis Welman daagde de kandidaten uit en deze lieten alles zien wat ze in huis hadden. Na afloop was iedereen tevreden over de mooie resultaten, de diploma’s werden uitgereikt en de judoka’s konden hun nieuwe banden om doen.

 

 

De volgende banden zijn behaald:

 

Witte band:    Stan Diele, Lucas Heek en Jillyan Droppers.

Gele band:      Duncan Droppers, Mike Ensing, Matthijs den Haan en Rens Tanke.

 

Gisteren zondag 26 maart 2017 werd in Neede het Open IBF beginners-toernooi gehouden. Dit is een toernooi speciaal voor judoka’s met een witte of gele band die nieuw zijn in het wedstrijdcircuit.

In het eerste blok was het de beurt aan Duncan Droppers. Duncan was ingedeeld in een zware poule maar wist naar 4 lange goede partijen toch de 4e plaats te behalen.

 

In het tweede blok was het de beurt aan Rens Tanke en Jillyan Droppers. Rens Tanke was goed op dreef, hij wist in verschillende wedstrijden punten te scoren met worpen en houdgrepen. Uiteindelijk werd zijn inzet beloond met de gouden medaille. Helaas had Jillyan Droppers pech, ze kwam ongelukkig terecht en liep een blessure op. Voor haar was het hiermee einde verhaal voor dit toernooi.

 

Sponsors

UwAdvertentie2

 

Powered by Joomla - RJF-Design - .