Sunday 17th of January 2021

keep it fresh logo
fresh menu leftfresh menu right
Marc en Ron Metternich zijn beiden geslaagd voor de C-licentie voor scheidsrechter:

Namens het bestuur van Chikara van harte gefeliciteerd voor beiden!   

Afgelopen maandag 13 juni werden de half-jaarlijkse bandexamens afgenomen. Hierbij zijn maar liefst 6 judoka's geslaagd voor hun witte band en 2 judoka's voor hun blauwe band. Van harte gefeliciteerd!

Witte band:

Duncan Droppers

David Engels

Mike Ensing

Matthijs den haan

Sem Spit

Rens Tanke

 

Blauwe band:

Leroy Spijkerman

Daan Meijer

 

Hieronder een impressie van het examen:

Na jaren van trouwe dienst heeft Hennie de Goei in verband met prive-omstandigheden moeten besluiten af te treden als voorzitter. Dat konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus tijdens de training op 11 april is Hennie voorafgaand aan de algemene ledenvergadering in het zonnetje gezet. 

Robert Schoonhoven is bereid gevonden om de rol van voorzitter over te nemen, tijdens de algemene ledenvergadering is hij definitief benoemd als voorzitter.

Op 22 maart j.l. is door onze club een valtraining gegeven aan de kinderen van de buitenschoolse opvang in Deurningen. De kinderen hebben verschillende manieren geleerd om hun val te breken en hebben tegelijkertijd wat basistechnieken van het judo kunnen oefenen. 

Hier zijn de foto's te vinden van deze training 

Zaterdag 20 februari jl. hebben Ron Metternich en Leroy Spijkerman podiumplaatsen behaald bij het Jigoro Kano toernooi in Ruinen. Leroy werd 2e in de klasse junioren -52 kg. Bij gebrek aan aanmeldingen in de klasse junioren -72 kg deed Ron mee in dezelfde gewichtsklasse bij de senioren. Hier behaalde hij de 3e plaats.

Zaterdag 6 februari 2016 zijn de clubkampioenschappen van Judoclub De Wester gehouden. De Chikara judoka's Ron Metternich, Jesse Haverkotte en Leroy Spijkerman hebben resp. de 1e, 4e en de 3e plaats behaald.

Zondag 31 januari 2016 is in Neede de finale van het Driehoekstoernooi gehouden. In drie toernooien treffen de judoka's elkaar waarna de punten worden opgeteld en de uiteindelijke winaars worden bepaald. Drie Chikara judoka's behaalden het podium: Ron Metternich en Leroy Spijkerman werden 1e in hun klasse, Jesse Haverkotte ging met het brons naar huis.

Sponsors

UwAdvertentie2

 

Powered by Joomla - RJF-Design - .